1978
az első együttes amelyiknek a koncertjén voltam
az Edda volt még ezerkilencszázhetvennyolcban
az unokatesóm esküvőjéről lógtam el
úgy törtem be az ablakot otthon
hogy átöltözzek
öltönyben mégsem mehettem
akkor már régen a Szabad Európa rádiót hallgattam
és Ungvári Tamástól tanultam meg mi az a rock and roll
Ferlinghettit loptam a könyvtárból
és ittam és írtam
és ittam és írtam
azt gondoltam ez tesz majd nagy költővé
érzékeny voltam mint egy lány
és azt hittem bolond vagyok
dühös voltam a világra a megnemértéséért
és magamra is ugyanezért
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-10 19:03:43
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-11 19:25:09