tőről metszett
sajnos vagy dafke csak egy nyelvet tudok
de magyarni édeskevés ma célnak
torkon ragadnak az akcentusok
én nem facérnék de ő facérna
kell ötcsillagos konyak és szálloda
jenki dudli pop-corn skót dudaszó
idegenbe szakad a szál oda
ahonnan már nem tér meg utazó
nekünk marad a cida-cida péntek
a ki-be-meg-leszerelem csütörtök
a hot-dogszerda és ha húshagyó kedv
akkor ez nem belgium hétfőn költök
záptojást meg versikét a kiskésit
tövig nyomja belém a hígnyomor
a bérlet hamis a vonat is késik
pimasz a kalauz azzal indokol
a volán se pontos ez a fedák sári
na ezen a ponton szakad a zsineg
kikönyököl a külső-soroksári
bunkó és elkap a harctéri ideg
és ami a számon az a szívemen
s a kurvaizét cifrára színezem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-08 16:12:55
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-08 16:12:55