gitársuli
a gitárt jól kell hangolni fel-le-
húrozni és vigyázni hogy a kevés
tiszta üveghangot ne szigetelje
a már álcázhatatlan veszekedés
fortissimója – te fals akkordjaid
fogod a nyakon én más húrt pengetek
nem találjuk a régi dal molljait
de c dúrból fület sért rengeteg
ideges staccatok andante helyett
a vibrátónál zörög a gitártok
és folyton elmásznak az ütemjelek
meg fontos az előjegyzés is persze
sajna már a hangnem is hibádzott
mert a kottát egyikünk se ismerte
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-08 16:09:30
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-08 16:09:30