Engedtessék meg
Akik talpig fehérben
valamilyen okból segítőknek
szegődtek, olykor mégis
elnéznek és
gondolatban átlépnek;
néha unják az egészet,
mert ők is emberek
nem szent se az éjjel, sem
a nappal - harcban állnak
a betegáradattal, talpig fehérben.
Akik 'a kör közepén állnak',
mindent visszacsinálnának;
testükön zsák van, hátukon
számmal: 5090 - elé biggyesztett
C betűvel
- mosolyuk kényszeredett,
tisztelni illik az egészségügyet...
_________________
2014. március havában
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-08 11:17:34
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-08 11:17:34