Nem versek
ezek nem versek
mondta apám amikor
elolvasta első költeményeimet
tizenöt voltam túl egy bukáson
inkább a tanulással foglalkoznék jegyezte meg
nem ilyen szarokkal
nem is tudom mennyi spirálfüzetet írtam tele
később egy pszichológus azt mondta
ha nem írok talán bekattantam volna
ez volt az én első terápiám
tele voltam gátlásokkal és pattanásokkal
nem érdekelt csak a rock and roll meg a pia
ott üvöltöttem az első sorokban
semmi jó nem történt velem akkoriban
csak szombat esténként a koncertek
néha az izzadt tömegben találtam magamnak egy lányt
és úgy öleltem őket mint egy fuldokló
de túl őrült voltam akkor még egy kapcsolathoz
és máshoz is
sodródtam akár az ördögszekér
szúrtam de túléltem mindent
és most is ülök
és írom a nem verseimet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-06 18:41:58
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-06 18:41:58