látlelet
paravertebralis izomzat aszimmetriája,
funkcionális tesztek, hozzá hidroterápia,
aztán EKG, ultrahang, seggdurkáló urológia,
és beutaló lábterpeszben gyógy-kapargatásra,
életunt orvos, körmös asszisztens, piszkos vizsgáló,
kis boríték, aranykeretben a tekintet fitymáló,
rosszullét, nincs orvos (ha van, akkor elkésett)
nagyfiók, mínuszban, így eltűröd ezt a hőséget,
biomechanika nem számít, ütik a koporsószeget,
(kinyújtózhatsz)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-06 12:00:24
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-06 12:00:24