bitang nagy kánikula van. sületlen álmok égnek el a napon. napom üszkösödik, hűsítő zápor kellene naplopók, napot lopók, napot lopok, órát, percet, pillanatot. a zűrzavarban űr és zavar a fesztelenül szűkölő idő. nyelek, nyerek halálért életet, áldozatként a feltámadásra.