visszavágyott a nyitányhoz
(pedig a zenekar
túljutott már az első tételen)
attól olyan érzések kavarogtak
benne, amilyet sorsa ritkán
juttatott
egyszerre kapta vissza mindazt,
mit aznap, egy hete - a múlt
hónapban kérés nélkül
lelkesen szétosztogatott