ha nincs pénzem más a szagom is
most éppen egy punk csaj előtt szégyenlem
hogy nincsen pénzem
ki voltam számolva
de az ötszázas belépő le rántotta a két maradék sörömet
mert hát azt hittem otthon vagyok
hiába pacsiztam a főnökkel
ötszáz forint lesz mondta a kutyája
merev arca nem hatotta meg az alakításom
mintha Jézus áfa-s számlát írt volna, a gyógyításról
úgy estem ki a szerepből
ha nincs pénzem más a szagom is megfigyeltem
jobban izzadok büdösebb vagyok
ez a van millión dollár Paco Rabanne gold
megspékelve a nincsen pénzem de ott a kikerülhetetlen bárpult
rögtön ítélő bírósággal kitörni meg gyáva vagy szag igen büdös tud ám lenni
a lélek jelenlétem előveszi a pénztárcáját oda megy a bárpulthoz
és kiborítja az összes aprót a pénztárcából a főnök meg meglepően aktívan
kihalász háromszáz forintot egy sör árát és marad három darab öt forintosom
amit túl (jantli)(ezt a szót nem tudom, hogy kell írni, de most nincs idő ezzel foglalkozni)
szóval túl jantli lett volna ott hagyni, de elrakni sem volt kisebb szégyen ezen a rock a billy esten
mivel nincs már új stílus mivel kimerült a zene így a régiek mutálódnak infantilis módon
mondanom sem kell, hogy megállt a levegő a szemekben én voltam akkor a legszegényebb Magyarországon. Mellettem állók 12 éves viskyt rendeltek. Csak ismerőseim voltak nem barátaim
Idegen voltam, valami megváltozott ott véget ért valami, vissza kellett vonulnom, inicializálni,
bár csúfoskodtam még ott egy darabig.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-03 10:15:12
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-03 10:18:32