Bumeráng
Barátságunk erős volt, mint a kovalens kötés.
Támasz-vigasz és bajtársias kapcsolat.
Szép volt és igaz,
testmeleg barátság,
egyszerű volt,
néha zavaros.
A Tisza vize sem volt tisztább,
hiányodat hallom a csendben,
idegen arcban néha látlak.
Megyék, utak hidak,
tőled elválasztanak.
Nem láttalak csak fényképeken,
amiket levelekben küldtél nekem.
Visszafordítanám az időt,
de tudom ezt már nem lehet.
Ott őrizlek régi levelekben,
hidegek, hiányzik a testmeleg.
Egy véletlen érintésed,
mint akkor régen.
Elnyelt a jelen,
visszahúz a múlt.
Mi lehet veled?
Barátságunk erős volt, mint a kovalens kötés.
Elmúlt azóta pár tavasz, nyár, ősz, tél.
Most visszahúz a múlt,
kereslek emlékeimben,
Mi lehet veled?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-02 22:21:26
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-02 22:21:26