eltevések
vákuum-zárolom a befőtt ízt
a forró sziruppal ínyemre ég
a ragadozó hajlam
így kéne bedunsztolni téged is
egy szöszös pokróccal
mint magozott cseresznyék
holnaputáni töppedését
megelőlegezem a rosszul
csírátlanított magányt
mégis kitakarlak
nem kupakollak meg
engedek némi levegőt
romlottan is kívánatos
leszel édesem
ahogy a hagyományos
celofánon átlélegzed
magömléseid selymes
romlásszagát
majd lesodrom körszájadról
a gumigyűrűt
megcsodálom a penészcsillókat
ráncosodó bőrödön és
lassan kikanalazlak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-30 17:32:01
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-30 17:32:01