elhülten
ezek nem antonioni összehordott kellékei, állat, emberalak
miegymás! nézd csak meg jobban te is, hogy számlálhatatlan porcika és lóarc
dermedt maradványai képeznek a teremtő tudtával itt falat.
megkövülni tűnő murális mű ez. anyaga ánti vagy éppen kvarc:
nem lehet tudni. hét pecsétet ütött titkára a hely ásza, hádész.
visszatért halál-fiak homloklebenyéből idézhető meg. pokol
környéke, talán, tornáca ez, de minek e topográfia? ráérsz
ezt kikutatni, ha végső utad lesz oda, s fő bírád odapakol.
addigra az égető tűz kiadja lelkét, s láthatod, hogyan dermed
egy elszürkült tufa-fallá. az alvilág hieroglifái a vég
tébolyult ítéletét mutatják, s látni isten iszonytató termed
falán az évezredek utolsó előtti ítéletét! - mi kell még?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-30 10:03:44
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-30 10:03:44