after
tengődött itt valaki, sőt élt. most egy kietlen rablak,
félkegyelmű vagonját látni, ahol már minden elmúlt.
az idő már kibicsaklott, és csak egy galván-foltos ablak,
mint régen megvakult koldus, rezzenetlen szeme bámul
az ismerhetetlen táj dermedt csendjében. kopott ködök
szívták szét e rideg látkép rasztereit. az elázott,
s rothadásnak indult vidéken már senki sem őrködött
a semmi felett, amit a feledés rommá alázott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-30 09:54:58
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-30 09:54:58