Dokk-tor (irómia?)
fedetlen leng a szerve neme nemi
azt hiszem marka jól ismeri
és ír mert bír veri a billentyűzetet
de azt hiszem eme aktus túlerőltetett
szerelemből csak szeretkezni lehet
ha szerved húsba rejted az csak élvezet
a piros lámpák alatt hol tátong a sarok
na odajár dugni a már emlegetett farok
a világ sajna gyermeknemzéssel van teli
csak az „apa” jelentését a farok nem ismeri
úgy mint kutyák között a győztes kanok
úgy nyersz de a veszteségek ugyan olyanok
a levegőbe kellett volna írni nem papírra
mert azt az ember kifújja ha beszívta
de így hogy papírra került ez a szép csicsa
persze hogy versnek vélte az idióta picsa
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-29 21:43:20
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-29 21:43:20