Shalom
Béke veled Krisztus vérével szentelt ország,
tengerek, sivatagok, gyümölcsérlelő kertek,
pálmafák, akáciák hazája, hol a gonoszság
a megváltó Jézussal sírba szállt, a szentek
lelke őrizzen békét, a fegyverek hallgassanak
örökre - engedd, hogy néha rólad álmodjak,
- shalom -
(Israel-Eilat-2014.06.22. 07:04 h.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-26 14:20:02
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-26 14:20:02