mellékalak
az ott egy mellékalak
mögötte várfalak
a képből kifelé néz
és a bágyadtan intő kéz
bíbor kelme ráncai közé vész
úgy tűnik vállán a csuha raglán
szabású de hasmánt
hiába szorítja övpánt
dudorodik a pocakján
lábán szattyánsaruja
fején rőt süvege
mosolya kissé buja
széttartó szeme üveges
és mint említettem messze tekint
na most a többi figurán a sor
de a fene se írja le mind
mindig untatott a középkor
hogy ki festette tudja a frász
műtöriből sose voltam nagy ász
2012. december
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-24 14:36:23
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-24 14:36:23