az ördög
Az ördög
utoljára ott láttam gitárját tépte a hard rock
egy póz ahogy a füstöt szívta juttatta eszembe
gondoltam felhív de már két éve várok
vonalban a hiány fülbemászó csendje
mikor újra láttam whiskyt nyakalt sztárok
bűvöletében az érmét csörögve nyelte a gép
szája szélén a gyűrt mosolyt fintor törte
míg félkarú rabló váltott sárgáról zöldbe
belém karolt fecskendőbe oldva mérgét
egyszerre felismert eszelősen üvöltött
pedig azt hittem már elfelejtett végképp
éreztem akkor bújt belém az ördög
2012. december
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-16 22:18:34
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-16 22:18:34