hal az akváriumban
már a vasárnap reggelt untam
miattam döglik a hal is
oxigénszegény akváriumban
nyakszirtem mint hasist
szívod ha olyanod van s nem
alszol el gagyi gépeken
csüggve míg szétszed az éj
fürgyéle sebes a kéj
és koszcsíkos a kád
még odavetsz elém
nyakpuszit jóccakát
míg lekozmál a lét
mint másnapos babfőzelék
émelyegtet az utolsó csikk
kígyócsendben sehol szerető
köd szivárog megint jól esik
visszaszámol a vekker-idő
padlón koszos zoknit
keresgélsz helló
undor a meló
nem lehet megszokni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-12 15:47:16
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-12 15:47:16