Mucha Tamás
kész van a kérdés
ha majd
azt mondom,
kész,
mondod e?
késtél!
ha majd kopogok,
kérded e ki az?
leszek e több neked
mint csupán vigasz?
ha azt mondom
megjöttem,
mondod e? vártál!
kérded e
rögtön,
mért voltál másnál?
mondod e? ülj le,
de, ne oda félre,
ülj az asztalhoz,
"arra" a székre!
lesz e, hogy közöttünk
nem lesz már "semmi"
merünk e szemünkkel
egymásból merni?
lesz e, hogy szavunk elakad,
de beszél a bőrünk,
s, hogy a sarokban csendben,
elfordul őrünk,
hogy majd lámpa
eloltja önmagát,
fekete csendjével
szeg körénk …….
éjszakát?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-08 23:26:08 Utolsó módosítás ideje: 2014-06-08 23:26:08
|
|
|