gerinctúra
hajnalillatok éjneszek
a táj körbeforog
bukolikus díszletek
lélekzsanér nyikorog
ahogy lihegő lepedőt
gyűrnek szívvonaton
színlelt szeretők
ínyedről szívogatom
csepp vérédeskéd
közparkban zugcsók
a zöld hajú fák meglesték
fűszál-él karcolja csuklód
arcomon mosolymáz
gerinc mentén mintát
gyomszőnyeg nyomdáz
szétfolynak az égtinták
tízsávos kéjutak
árkát bőrre körmölöm
a hús elevent kutat
bronzmaszkodon öröm
hajam kuszált ciróka seprű
pupillád pöttye tágul már
ki-belélegzem csendünk
míg álomba ájulnál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-06 20:02:55
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-06 20:02:55