fapados
ide türkizt keverek
okkersárgával törtet
és bele egy lehelet
krómoxid zöldet
a lombnak fölénk így
most festek egy fapadot
az íriszeden szivárványhíd
és hús a húsra tapad ott
de arcod szétfolyik a vásznon
a háttér előre tolakszik
tán köréd kéne rámáznom
ezt a légyszaros nihilt is hol
az ég savófehérje összement
és orrod tövében a kis fintort
míg szánkba köt a szó-cement
egy kicsit lazúrozom még
a távlat hígul a most-ba
az ecsetszőrön ózon kék
lüktet és hígító se mossa
le a palettáról hiába vakarnád
barnák beszáradt vérét
és a vágy vörös hatalmát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-06 19:43:39
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-06 19:43:39