Exit only
Mindenkire tekintettel
Kéne lennem
De rám ki van tekintettel
Ha mindent ítélőképességem
Birtokában
Saját elhatározásból
Megbánást nem tanúsítva
Őszinte rossz szándékkal tettem
Meddig bírom még
Lezüllés nélkül
Nem tudom felfogni
Hogy semmi se visszavonható
Arra vágytam hogy
Csak tudnék már egyszer
Végigvinni valamit
A rossz modort
Vagy akár a modortalanságot
De mióta stílusom van
Én nem vagyok
Ezek után már mindenkinek
Elmegy a gusztusa tőlem
Így meglesz az indokom
Miért nem kezdek
Elfogadható életet
Nem tudom felfogni
Hogy semmi se visszavonható
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-06 10:12:36
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-06 10:12:36