Igazi hétfő hajnali választalanság elolvasni tilos
Mennyire értelmetlen írni
én is itt ülök lelki sérelmeimen
tehetetlenségemen
félelmeimen
reményemen
vágyaimon
lehetőségeimen
még jogom sincsen
bánatosnak lenni
mégis boldogtalan vagyok
több versben elmondják mi a baj
én most erre nem térnék ki
ilyenkor szoktak képeket bevágni
a filmben én most nem élnék ezzel a lehetőséggel sem
nem látom át
bánat jár az én küszöbömön
ott ülsz mélyen megsértve
annyira hogy ezt nem lehet megbeszélni
és te csendben vagy ne lássák rajtad
persze mindenki nézi
Konstanst Konstantin módjára
tengelyek törnek el benned
a jövőkép pillérei amire építettél
ezerménkűs gumiördög
minden már nem lehet véletlen
hát hol csörögne már ennyi haraszt ha nem fújja a szél
csak azt nem tudom eldönteni
tényleg az az utam amelyiken megyek
vagy már régen eltévedtem én
meg mindenki
mentségemre ne legyen mondva
akkor sem az ember vagy az egyén a bűnös
hanem az aki irányítja
megéri -e bűnnel lemosni a szenvedést
meg éri -e háborúra felépített békét fenntartani
nem tudom eldönteni nem tudom a válaszokat a kérdéseimre
dogtor út mostanában egy kicsit frusztrált vagyok feszült
szórakozott a művészet is tartozik idáig legalább megkaptam
amennyibe nekem volt de most már tartozik nekem
Úristen milyen világot építettem én fel magamnak aki én vagyok
mennyi közöm lehet a valósághoz ha pedig messze akkor ez mennyire érzem megbeszélni
hol tudom le mérni a relativitás elméletet állítólag benézték a csillagokon
de vannak -e csillagok?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-02 05:42:38
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-02 05:42:38