miért megy el egy ember
leszólítanak az utcán,
tinilányok adjak pénzt
adtam nekik kétszáz forintot
Óriás énekelt a TEKA ban
ürült mód zúztak a fiúk
szlemmeltem egy dlack metálos
tini lánnyal miközben kötött az esküm
forgott is a világ bár tudtam rossz az út
meg az is csak nézőpont kérdése
elittam a pénzem
bőrfeldolgozó üzem cipőgyár
és akkor a szabadság már mindegy lett
bár sosem az miért megy el egy ember
Óriás koncertre kiütni magát
ezt kérdeztem magamtól
mi ez az egész ki vagyok én
mennyibe kerül ez hol van a pénztárcám
hol a lakáskulcsom Van Isten
azt írok amit akarok minden jogom meg van azt hinni
amit hiszek a fenn említett dolgok közül
és most itt ülök a klaviatúra előtt
jó bulivolt tegnap
ahhoz különben értek
kár, hogy nincs ilyen szakma
harminc öt évesen
ezt már legalább elértem
a bulihoz értek
jó lenne kicsit nem annyira érteni hozzá
felakasztani Isten kunyhójában
a sétapálcámat megpihenni vágyom
nyugalomra igazából haza jött a partiarc aki már nem is partiarc pont ezért igazi Partiarc
de néha le fogja úgyis vetni magáról
láncait a lét megiszol egy csomó lét
vissza kell venni a normális életbe vissza térni
érted a normális léthez
normális emberekkel
vágod
haver mi kemény már
Red Rock Pub Kecskemét
is kiállítja nyalka verbungját
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-31 09:32:08
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-31 09:32:08