Szárszó
Torz pipacs szirmok hullnak,
talpfákon sikolt a fék,
a kerekek forrón gurulnak,
az égen megsápad a kék .
Eltörött tollból szó szökik,
megbújik a zúzott kövön,
a halál csendben felöltözik,
illan a lét s oda az öröm.
Test a földön, a lélek vitorla
megfeszülve szárnyal szépen,
némán, s nem nyafogva,
feloldódik az ég vizében.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-30 09:41:39
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-30 09:41:39