Kötött-fogás
ázok és libabőr borzong
a pórus kilég-belég
amíg beáll a holtpont
elázott szemedben elég
a pohár vörös
ujjbegyen összeértek a hiányok
a mozdulat reflexe már fölös
mennyi kétség hány ok
miatt én sem és te sem
kisült hogy nyers és túl gyors
csak szemsarkából lesem
ahogy kortyolsz
még utolsó kört
ír bennem egy madár
terítsek vagy marad a cover
kocsonyás ínség inhalál
szád éle szesz-hideg
langyos a szó és a hab lement
tudod köpni kell meg minek
a többi csak sóder és agycement
vársz míg közénk köt szépen
rásimítod a glettet
mikor meglépem
az se lep meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-27 20:55:57
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-27 20:55:57