Már megszoktam hogy
Csak a szenvedés fokozható
Végtelenségig
Csak abból jár mindenkinek
És ezért még mindig nem merek
Csecs nélkül élni
Folyton más az anyám
Mégse vigasztal egyik se
Az igazi túl jó ezért nem érthet
Hogy ami hiányzik ellopnám
De nincs kitől
És lassan kinek