Hite(l)t(e)lenek
Nem is igaz hogy erkölcstelen
Hitetlen a mai világ
Én azt látom hogy mindenki túl jó a másikhoz
Aki semmit se érdemel
Értetlenül állnak a gyilkosságok és rablások előtt
Megbotránkoznak a trágár beszéden
És zászlót lengetnek a tróger minisztereknek
Én ezt mind nem értem
Mindenki meghatódik a happy endeken
Sír az esküvőkön és ballagásokon
Keresztelőt tart a gyereknek papot hív a papának
Köszönéskor csupa jót kíván
És félig komolyan is gondolja
Szorult helyzetében Istent emleget imádkozik
De nem értem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-25 15:40:54
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-25 15:40:54