Alibi
Talán egy írónak megbocsátható
Hogy csak az ihlet kedvéért
Mesterséges ajzószerül tartja a nőket
Kizárólag azért beszél velük egyáltalán
Hogy ellopja a mondataikat
És felhasználja őket
Mintha a sajátjai lennének
Témát gyűjt észrevétlenül interjúvol
Elkövető és helyszínelő egy személyben
Fiókba zárja az áldozatok tekintetét
Számozott esettanulmányául
A szerelem tüneteinek
Néha még rá is ragad egy kis romantika
Ezt igyekszik gyorsan levakarni
Bolhái bizonyíték-betűkké állnak össze
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-25 15:38:22
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-25 15:38:22