Helyem
Pontosan tudom,
hol a helyem.
Mindig is tudtam,
csak reménykedtem,
hogy lehullanak a korlátok,
kitágul a tér,
megváltozik a világ
másként alakul a prioritás;
UTAZÁS
MUNKA
CSALÁD
BARÁTOK
EGYÉB KEDVTELÉSEK
s nem maradok meg
a semmi peremén,
ahol most van a helyem,
színes foltként
mint test, mely örömöt ad.
S ha már adott,
jutalomba kap pár órát,
(jótékony céllal még belefér,
egy nagyon elfoglalt
ember idejébe is
az adományozás)
hadd örüljön a szerencsétlen.
Oly védtelen érzelem ez
a szerelem, mely mások számára
csupán "értelmetlen".
Talán
ha naponta lenne kedv,
és mondandó
kitágulna a terem,
nem lennék többé
szerencsétlenül türelmetlen,
nem csurogna a nyálam,
jutalom morzsákért,
akkor végre
kinyújtaná a karját,
és felemelne magához
a boldogság.
Várok, míg mások
morzsolják
a májusi hozsannát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-21 08:56:00
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-21 08:56:00