Pírru(l)ett
Eddig minden szerelmem számára találtam felmentést
Vádjaim alól
Nagylelkűen mérsékeltem a büntetést
Amit én szabtam ki
Magamat sose fogtam perbe
És megvetettem kiröhögtem aki nincsen jóban
Saját érzéseivel
Aztán jött Lucifer
Aki ellenszenvességével egyenes arányban lesz
Egyre kívánatosabb számomra
Cigi helyett puszit nyomok a pofájára
Amitől az én arcom ég
Ha határozott vagyok azért utál
Ha szánalmasnak tűnök azért
Ha megerőszakolom azért
Ha az ölében vigasztalódom azért
A legnagyobb bűnöm mégis
Ha valamit cél nélkül önzetlenül teszek
Ezt nem érti
Ő az akit videón bámultam évekig
Hang nélkül csak úgy élvezetből
Nem reméltem semmit
Most itt terpeszt közben nyög szellent prédikál
És nem tudom lenémítani
Állítólag jót akar
De akkor találjon ki egy vállalható megoldást
Amiben nem kell szégyenkeznie miattam
Ám attól tartok a normál életbe lépve őt és magamat is
Az ajtón kívül illene hagynom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-16 17:23:23
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-16 17:23:23