Moneyday
A legünneprontóbb maga az ünnep
Olyan mint a szerelmi beteljesedés
Benne vagyunk és nincs tovább
Mire várni
A piros betűs napok csak viszonyítási pontok
És kamu-pihenők
Szégyelljük magunkat
Amiért nem vagyunk boldogok
Pedig ilyenkor mindenki az vagy annak tűnik
Az ajándék biznisz
Úgyse hisszük el hogy szeretnek
Úgyse szeretünk
Ezért a szót sokan eladták
És vele magukat
Sokan megvették
Mégse lett tőle senki gazdagabb
De legalább ki lett fizetve a továbbélés vámja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-16 17:19:54
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-16 17:19:54