Húsvéti (ö)körmenet
Elteltek a kellemes húsvéti ünnepek
És megint csesztem ünnepelni
Ettem sonkát ima nélkül
Innom nem volt kivel
Meglocsolt egy retardált bácsi
A saját kölnimmel
A szemembe fújta a verset elfelejtette
Se a hittérítőket
Se az állatkertnek
Se a rákos gyerekeknek gyűjtőket
Nem engedtem be
Tojások törtek madarak csiripeltek
A Jóska megint cseszett a kedvünkért feltámadni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-16 17:18:38
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-16 17:18:38