Ne légy te különb
A tarthatatlan helyzet mind
néhányszáz évig tartható,
meg kell majd változtatni ezt,
ne legyen hiábavaló
az igaz hazaszeretet,
őszinte tenniakarás,
ne dőljön építőire
mert menedéket ad a ház,
fogadja falai közé
a jó ízlést, az emberit,
ne a hatalmat, ki, ha kér,
akkor is mindig kényszerít.
A tehetség, akár a pénz,
vagy van vagy nincs, más nem lehet,
nem teremti álmodozás,
nem szülheti a képzelet,
tarthatatlan helyzet, hogy a
hízelgő csak belőled él,
ne hallgass rá, nem érdemes,
ne légy te különb senkinél!
2014. május 4.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-12 15:23:20
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-29 20:42:32