Megint kórházban voltál
Látod, megint kórházban voltál,
fulladtál, nyögtél, nem daloltál,
nem volt türelmed most se arra,
legyen szívednek csöpp nyugalma.
Szükségtelen fogadkozások
csorognak, mint a vizesárok,
mindenfélék teremnek benne,
akár isten kertjében lenne,
burjánzanak az esküvések,
mintha valaki hinne néked,
hazaértél, újra az otthon
vigyáz, hogy a kór rád ne rontson.
2014. február 22.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-12 14:58:57
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-18 11:28:54