bűn nem alapoz jogot
a bankár visszaköpi a levest
perzekutor beparázik
megrendül a rendőr
az ügyész menekül
a bíró tagad
a katona leteszi a fegyvert
bezárnak a fegyvergyárak is
Európa ormáról transzvesztita szakállas lobogóját letépik
mondván
szégyenre ne legyünk büszkék
felfedi magát a strómanok főnöke
vám és pénzügyőrség feloszlik
a Vatikán kiadja a rovással aranylemezekre írt eredeti Bibliát
a média önmaga ellen fordítja a fegyverét elkárhozik
laboratóriumban az új vírusokon dolgozó professzor magának adja be a vírust
a szabadalmi hivatal mindenre megadja a szabadalmat azonnal
betiltják a mérges gázokat kibocsájtó helyváltoztató eszközöket
minden országhatárt eltüntetek mindent ami megoszt
egy népként egy nemzetként él az egész világ
a jók fel lélegeztek a rosszak elveszítik kiváltságuk
mert visszavontam minden jogot amit bűn alapozott
mert bűn nem alapoz jogot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-12 07:32:52
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-12 07:32:52