A lány elment
A lány elment, törülközőjét
itt felejtette nálam…
mondanám néki, visszaadom,
de ő meg elvitte a sálam.
Magányosan áll a fogkefém
a fürdőszoba polcon,
más-más ágyon heverünk,
én itt, ő meg Miskolcon.
Bevallom, nagyon hiányzik már
az a napi ölelés.
Rájöttem, hogy igazat mondott:
heti kettő már kevés!
Magányosan áll a fogkefém,
a fürdőszoba polcán,
hol kefél most a kedvesem?
Hejőcsabán? Felsőzsolcán?
A lány elment, a kombinéját
itt felejtette nálam,
mondanám neki, visszaadom,
de ő elvitte a sálam.
Magányos most a fogkefém,
de úgy élek, mint a lordok,
ha hidegre fordul a tavaszi idő,
nyakamban kombinét hordok.
A lány elment, csipkebugyiját
ágyam alatt felejtette;
jó volna, ha vissza-visszatérne,
vagy háromszor hetente
(mert)
magányosan áll a fogkefém
a fürdőszoba polcon,
s ha vágyom egy kis orális szexre,
kereshetem Miskolcon.
A lány elment és megírta már,
hogy vissza sose térne,
és ha mégis, volna annyi esze,
hogy kétszer annyit kérne…
Magányos most a fogkefém,
a fürdőszoba polcon,
összegyűjtöm a keresetem,
és elverem Miskolcon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Lélek és Test (Miskolc, 2013)
Kiadó: Könyvműhely
Feltöltés ideje: 2014-05-10 13:55:13
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-10 13:55:13