Két dokk-os költő vers versenyt hirdetett
Két dokk-os költő vers versenyt hirdetett
Hogy „van Isten vagy Nincsen” témakörben
betűkkel elbeszélésben
minden más kérdés vett rájuk jegyet
majd zuhanni kezdtek a részeg anyatermészet keblére
a költő kartárs nők meg az egy atya Istennél voltak csapat építő tréningen
úgy mondják akkor kezdett el teniszezni a nap valami láthatatlan bolygóval
éjszaka levedlett lelkekkel és kitárult az új haza
nehéz volt megszületni nehéz volt élni legyen könnyű meghalni
letisztult délibábba ott ahol nincsen pénz
kívánom nekünk
bevásárolni voltam
hoztam Egy Atya Istent
talpig csobogó nyugalomban
láttam József Atillát élni
Petőfi Sándorral focizott
előre hát mind aki költő ívelték a labdát
aznap hogy ne felelljek
Radnóti is ott volt
meg az a tegnap meghalt kortárs költői is
ha megbocsájtottak nekik
hiába tanultad meg hogy nincsen bocsánat
Semmi sem igaz mindenhol
Catepilar buldozer a legnagyobb kiadású emeli a tolólapját
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-09 07:13:33
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-09 07:39:48