Ma ötéve
Épp ma van ötéve annak,
hogy megmentettek engemet,
egy mellkassebész segített,
többet embernek nem lehet,
mert vállalkozott arra, hogy
mindazt belőlem kiszedi,
amitől üresebb vagyok,
de élettel jobban teli,
közhely, hogy újjászülettem,
nem lettem halálraítélt,
egy ideig még élhetek,
tüdőrák, ami véget ért,
nagy műtét volt, félelmetes,
hogy erre is vállalkozott,
elvitte a félelmemet,
helyette életet hozott.
Nem bírok hálás lenni, csak
míg élek, nem felejthetem,
hogy elodázta a halált,
életre cserélte nekem.
2014. március 9.
Dr. Veres Lukácsnak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-05 08:17:43
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-05 08:17:43