Analógia mamelukoknak
Inplantált agy(mosás), sommás vélemény nyilvánítás,
kell még más? aztán egy vállrándítás, egy ásítás
és elalvás, hűségnyilvánítás álomországban, brékó!
brékó! brékó! vigyázz... aknarakás, mert egy hegylakó
a lapuk közé zörgette a harasztot, hagyott malasztot
bőséggel, kövér seggel tükrözte vissza az alkonyatot,
s nem fintorog a mameluk, bár enyhén szagos a lyuk,
mégis szapora a nyelvcsapás, de így telik a padlás,
tedd ha bírja a gyomrod, attól se félj hogy elrontod
az önéletrajzod - mert most már analóg megkapod
ugyanazt a valagot - hát nyald!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-30 20:02:50
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-30 20:02:50