Csillapíthatatlan észlelés
Degeszre etted magad a világgal,
tömve vagy hegyekkel, éggel, felhővel, fákkal,
pedig a semmi, ami nem lehet kevés,
nem ez a csillapíthatatlan észlelés.
Lebegsz a messzeségért nyúló vágyban,
de csak tétován vagy végeláthatatlan,
így leszel véges magad is,
ami igaz volt, lesz mindig is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-25 08:59:27
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-25 08:59:27