Sz(k)epszis
Olyan közhely hogy utána maradunk
Üresen még üresebben mint előtte
Akkor meg miért volt ez az egész
A lógások a felfüggesztések
A mulasztások a kockázatok és mellékhatások
Az orvos tekintete
A beléd törött akaratok és ujjak
A számod kitörlése a memóriámból
A be nem jelentett késések
A rosszkor jövések az el nem menések
A halogatások
A sürgetések mert kéred a következőt
Hogy nem vagy jó és ha az lennél nem kellenél
Hogy kimosom a ruhám utánad
De egy hajszálat mindig rajta hagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-21 22:44:03
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-21 22:44:03