Székely Tamás
Bújócska-álom
Aki bújt, aki nem,
megvan a búvóhelyem.
Ha mindenki elbújik
lassan elúszik
a Hold a folyón.
A Hold a folyón,
farkasok szemében,
nem ez a játék,
újat találj ki,
falkába verődve,
várok az erőre.
Várok az erőre,
Komolyat játszani,
Ordasnak látszani,
Foggal és körömmel,
Széttépni örömmel.
Az erő is elbújt.
Az erő is elbújt,
ott az ugatásban,
ott a rohanásban,
ott a vérengzésben,
ott lesz a hajnali,
nagy felébredésben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-12 08:06:03 Utolsó módosítás ideje: 2014-04-12 08:06:03
|
|
|