Eszméletlen szerelem
Azt akarom hogy ne emlékezz semmire
Miután kiugrottál az ablakon miattam
De csak a kómába estél
Én pedig kihasználtam a helyzetet
Olyan eszméletlenül szerettelek
Mint egy halottat
Akinek minden megbocsátható
És többé semmi rosszat el nem követhet
Akkor a legtisztább mikor már rohad
Mégis örökre fiatal és bűnös akarok maradni
Hogy továbbra is kelljek a pedofiloknak
Akik ha már úgyis minden veszve
Ölükbe ültetett gyerekekkel vigasztalódnak
Nem tudok nem emlékezni mindenre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-06 22:14:53
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-06 22:14:53