KiHÁGÁS
Beszöktettem a kollégiumi tusolóba
Az ágyamba csempésztem a híres nevest
El akartam rejteni nem tudom ki elől
Mikor csak én láttam félhomályban
Mert féltem rá nézni szemmel ne verjen
Megtörtént aminek meg kellett és átlagos volt
Mégis a leginkább azon lepődtem meg hogy
Ugyanúgy feküdt utána mint bárki más
Minek kellett ez a nagy hűhó hogy vele ne
Hogy ezt nagyon megbánnám és jól nem járnék
Talán meg is ölne de minimum kisemmizne
Vagy a szájára venne a város
Amiről én már jó előre intézkedtem
Tettem magamról úgyhogy bármit csinálhatok
Nálam nagyobb ellenségem úgyse lesz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-06 22:13:37
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-06 22:13:37