Gyújtsunk rá !
Eltemettél. Könnyekre már nem jutott idő,
metszeni kellett a szőlőt, meg ültetni,
meg az automata is kikattant, teregetni
kellett. Dagad a bokád, kínzó a lépés is,
de mégis haladni kell. Majd ha lesz időd
és annyi erőd, hogy visszanézz kicsit,
majd elsiratsz. Persze nem látványosan,
francba a színjátékkal, csak úgy magadnak,
néhány könnyet kicsikarva kislányosan,
de óvatosan, a sminkek arcodra ragadnak.
Szóval nincs idő siratni. Hagymát pucolsz,
a húst is ki kell venni a mélyhűtőből.
- A fenébe is, nem lesz elég a krumpli.
Rohanás a Tesco-ba, pénz alig, de tán még
egy csomag dohányra is futja - az fontos.
Gyújtsunk rá !
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-05 05:04:24
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-05 05:04:24