Megállíthatatlan jövő-folyam.
Térdig állva az okozatban.
Múltaddá szűröd az áramló időt.
Forrásból juttatsz a forrásnak erőt.
Várod, a pillanat milyen merítést hoz.
Múlttól vagy jövőtől kicsit eloldoz.
Tálkád a megtartó figyelem-perem.
Nem gördül tovább a csillogó jelen.