El kell dobnod az utolsó kulcsot is
mikor a derengésben ébredsz.
A hegyek súlya lepkeszárnyon
pereg szét a végtelenbe.
(Megérte.)
Az alkonyat tüskéje nem bánthat többé.
A szétáradás lehetősége
az utolsó lehetőség.
Mögötted évezredek letarolt pusztasága.
Bármikor nem lehetsz biztonságban.