Lennék
Ha szerelmes lennék, édes istenem,
jobban viselném, hogy nem vagy már velem,
egy lány úgy szeretne, mint valamikor,
nemlétező pincémben forrna a bor,
olyan boldog lennék, hogy nem is igaz,
kertem nem verné fel újólag a gaz,
visszaváltozna a léhűtő világ,
benne én sem lennék egy törött faág,
megerősítene úgy a szerelem,
ismét ifjú lennék, édes istenem,
ez lenne igazán isteni csoda,
kisimulna végleg az ő homloka.
2014. február 8.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-02-22 08:29:15
Utolsó módosítás ideje: 2014-02-22 08:29:15