Borda
Bartos Cs. István szerint
a túlélés érdekében szemetet kéne enni,
újságpapírt, csikket, gumicsizmát.
Én meg azt mondom legyünk
kannibálok, önemésztők,
mert az ember a legszemetebb.
Az ember CSAK ember akkor is,
ha fekete, fehér, barna vagy sárga,
bármi van, vagy nincs a lába között,
ha szétteszi, ha nem, ha ingyen ha nem,
ha putriban, vagy budai villában lakik,
ha mos fogat, ha nem,
ha alkesz, drogos, nimfomán,
vagy ne adj isten tiszta,
ha szadista, ha mazochista,
ha állatvédő aktivista, vagy hentes,
csak lényegében különbözik egy disznótól,
és a legfőbb érv ellene,
hogy mindig kéznél van egy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-02-20 23:26:53
Utolsó módosítás ideje: 2014-02-20 23:26:53